|
|
 |
1. Add meg a szállítási címet:
|
|
|
|
|
|
hozzávalók 3 főre
- 50 dkg pulykamellfilé szelet
- só
- bors
- 1 tojás
- 1 dl tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg vaj
- 50 dkg burgonya megtisztítva, hasábokra vágva
- 2-3 paradicsom
- 1 cső főtt kukorica (3 részre vágva)
- friss zöldfűszerek: kakukkfű, rozmaring, oregánó
- fél citrom leve és reszelt héja
- 1 ek olaj
elkészítés
- A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, a tojás és tejföl, majd a sajt-zsemlemorzsa keverékébe mártjuk és tepsibe fektetjük úgy, hogy alá és fölé 1-1 dkg vajat teszünk.
- Lefóliázzuk, 180 C-os sütőbe tesszük, hőlégkeverésen fél órára.
- Utána néhány krumplit megpucolunk, hasábokra vágjuk, tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, 4-5 szelet vékony bacont rákockázunk. Zöldfűszereket, citromhéjat dobálunk rá és lefújjuk olajjal.
- A kukoricát feldaraboljuk, körbetekerjük baconnel, fogpiszkálóval megtűzzük. A krumplik mellé dugva lefóliázzuk, és a sütőbe tesszük őt is 180 C-on kb. 20 percre.
- Mindkét tepsiről levesszük a fóliát és grill alatt 4-5 perc alatt megpirítjuk.
sütési mód: hőlégkeveréses
|
|
|
|
• Készítette
Nortyx Web-
és
Hangstúdió,
Rendezvénytechnika
Minden jog fenntartva © 2013 |