Magyar
Loading

Betöltés.....
Századik.hu
Elfelejtett jelszó
Facebook  Google+
Étel keresés

1. Add meg a szállítási címet:

Ország: *  
Város: *
Házszám: *
Irányítószám:
Rendelj és nyerj!

A Századik.hu-val történő rendelés során - ha a szerencse melléd áll-   akár ingyen ehetsz, vagy levásárolható jutalom pontokhoz is juthatsz. A kedvezmény-rendszereken keresztül pedig lehetőséged van a spórolásra az éttermek által meghirdetett sokrétű akciós lehetőségek révén.

Minden 100. megrendelő a vendégünk!

Ha te rendeltél a rendszerben századiknak (minden századikra megrendelésre értendő) akkor a teljes rendelésed összegét a Századik.hu állja és a „Ház vendége” voltál.

1 pont = 1 Forint

Hívd meg ismerőseidet:

Növeld levásárolható pontjaid számát azzal, hogy meghívod ismerőseidet oldalunkra, vagy rendelj pontgyűjtő akcióban résztvevő termékeket.

Hívd meg ismerőseidet!

Századik Klub:

Századik KlubHa meghívod egy ismerősödet, és ő is regisztrál oldalunkon, akkor automatikusan a Századik Klub tagja leszel, ami azt jelenti, hogy minden az oldalon leadott századik rendelés után részt veszel egy sorsolásban (ha te is vásároltál az oldalon) és megnyerheted a száz vásárlás összértékének 1%-át!

Hívd meg ismerőseidet!

Századik VIP klub:

Századik VIP klubNöveld pontnyerési esélyeidet azzal, hogy csatlakozol a Századik VIP klubhoz! A klubtagok között minden nap végén a napi összes forgalom 1%-át sorsoljuk ki, ha aznap te is vásároltál.

connect Csatlakozz MOST!

• Készítette Nortyx Web- és Hangstúdió, Rendezvénytechnika
Minden jog fenntartva © 2013